Sárgarépa krémleves
Recept nyomtatása
Sárgarépa krémleves
Ízletes "tejszínes" leves, ami krémes, sűrű és igazán kiadós.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30+30 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
"Zabtej"
Leves
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30+30 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
"Zabtej"
Leves
Elkészítés
  1. Alapnak készítünk egy "zabtejszínt" a Vegital növényi italkészítőben.
  2. A kész "tejszínt" leszűrjük, várunk míg hűl egy kicsit, majd visszaöntjük a tartályba.
  3. Beleadagoljuk a leves hozzávalóit.
  4. Először Juice programon összeturmixoljuk, majd Krémleves programon készre főzzük.
  5. Pörkölt tökmaggal tálaljuk.
Megjegyzés

K. K. Erika receptje

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek