zabpehely

A zab egy élelmi rostokban gazdag gabonaféle, ami a kiegyensúlyozott és változatos étrend méltó részét képezheti. Készíthető belőle a sokak által kedvelt reggeli zabkása, de müzlik, kekszek, sütemények alapanyagául is szolgálhat. Mindemellett sós ételek, bundázott húsok, palacsinták, töltött ételek elkészítéséhez is felhasználhatjuk.

https://www.vegital.hu/zabpehely-glutenmentes-500g-paleo

Répatorta szűrleményből

Egyszerű kevert sütemény, ami ínycsiklandó és illatos. A répa és a fahéj különleges aromával gazdagítja.
Tökéletes befejezése egy finom ebédnek, vagy pompás nassolnivaló a délutáni teához, kávéhoz.

Tovább olvasom »

Medvehagyma krémleves

Fantasztikus tavaszi alapanyag a medvehagyma. Jellegzetes, fokhagymára emlékeztető illata árulja el ezt a főként erdeinkben fellelhető csodanövényt. Páratlan, friss íze mellett rengeteg egészségre gyakorolt jótékony hatással is bír. Ezúttal egy finom leves készült belőle.

Tovább olvasom »

Köles rudi

Ki ne ismerné a csokival bevont túródesszertet, ezt az édeskés-savanykás finom nassolnivalót.
Ez a hamis “túró rudi” kölesből készült, de ízében nagyon hasonlít az eredetire.

Tovább olvasom »

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső