Sárgarépa krémleves
Recept nyomtatása
Ízletes “tejszínes” leves, ami krémes, sűrű és igazán kiadós.
Mennyiség Előkészítés
1,8 liter 10 perc
Program idő/főzés
30+30 perc
Mennyiség Előkészítés
1,8 liter 10 perc
Program idő/főzés
30+30 perc
Sárgarépa krémleves
Recept nyomtatása
Ízletes “tejszínes” leves, ami krémes, sűrű és igazán kiadós.
Mennyiség Előkészítés
1,8 liter 10 perc
Program idő/főzés
30+30 perc
Mennyiség Előkészítés
1,8 liter 10 perc
Program idő/főzés
30+30 perc
Hozzávalók
“Zabtej”
Leves
Mennyiség: liter
Elkészítés
  1. Alapnak készítünk egy “zabtejszínt” a Vegital növényi italkészítőben.
  2. A kész “tejszínt” leszűrjük, várunk míg hűl egy kicsit, majd visszaöntjük a tartályba.
  3. Beleadagoljuk a leves hozzávalóit.
  4. Először Juice programon összeturmixoljuk, majd Krémleves programon készre főzzük.
  5. Pörkölt tökmaggal tálaljuk.
Megjegyzés

K. K. Erika receptje