Krumplisaláta “kesumajonézzel”
Recept nyomtatása
Krumplisaláta "kesumajonézzel"
Egy finom növényi majonéz helyettesítő, ami ugyanúgy használható, mint eredeti tejfölös változata. Használható salátákhoz, de például húsokhoz, zöldségekhez is mártogatósnak.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Pihentetés 8 óra
Mennyiség
liter
Hozzávalók
"Tejszín alap"
"Majonéz"
Krumplisaláta
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Pihentetés 8 óra
Mennyiség
liter
Hozzávalók
"Tejszín alap"
"Majonéz"
Krumplisaláta
Elkészítés
  1. A "tejszín hozzávalóit a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és Porridge/Kása/Baby food programon elkészítjük.
  2. A leszűrt "tejszín alaphoz turmixoljuk Juice funkcióval a "majonéz" összetevőit.
  3. A krumplit héjában megfőzzük felszeleteljük, és a lila hagymát és főtt tojást is előkészítjük.
  4. A finom krémes "majonéz" elegyet használjuk a salátánál, amit jól felöntünk vele, és hagyjuk órákat hűlni az egészet a hűtőben.
  5. Tipp: ha valaki szereti, tehet bele savanyú uborkát is.
Megjegyzés

P.M. Anett receptje

Te is szeretnél ilyen finom kesumajonézt készíteni? Kattints IDE!

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek