fokhagyma

Céklakrémleves

Ha már unalmas a cékla savanyúságként, szeretettel ajánljuk ezt a testet-lelket melengető ízletes levest, ami nemcsak ízével, de páratlan színével is elvarázsolja fogyasztóit.

Tovább olvasom »

Fermentált szilva savanyúság

A szilva egy olyan fantasztikus gyümölcs, aminek nemcsak az édes, de a savanyú, fűszeres aromák is jól állnak. Egy finom, ropogós erjesztett ételt késztettünk belőle. Bármilyen főfogás mellé ízletes, ami egy kis savanyúságot kíván.

Tovább olvasom »

Kovászos uborka

A nyári ebédek finom kísérője a kovászos uborka. A legtöbb háziasszonynak saját praktikája, receptje van, hogy lesz ízletes. Mi most egy roppanós, kenyér nélküli verziót készítettünk a Vegital fermentálóban.

Tovább olvasom »

Fermentált spárga hagymával

A spárga a tavaszi, nyár eleji zöldségek királya. Semleges íze miatt rengeteg módon kombinálható. Hagymás savanyúságot készítettünk belőle, ami jól behűtve fantasztikus kiegészítője lehet egy finom, magyaros ebédnek.

Tovább olvasom »

Spárgakrémleves

A spárga igen jótékony hatású zöldség. Tele van rostokkal, vitaminokkal és mivel kalória alig van benne, így fogyókúránál és méregtelenítésnél is felhasználható.
Most egy finom spárgakrémleves receptet mutatunk be, amit nagyon egyszerű megfőzni a Vegital növényi italkészítőben.

Tovább olvasom »

Gersli-risotto Smart Chef-ben

A gersli, vagy más néven árpagyöngy, egy nagyon finom és igen egészséges gabonaféle. A rizshez hasonlóan felhasználható köretként, de ízletes egytálétel is főzhető belőle. Szakácsrobotunkban egy mennyei “gersliottó” készült.

Tovább olvasom »

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső