Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 30+30 perc |
Mennyiség |
liter
|
Hozzávalók
"Zabtej"
- 1,5 AP zabpehely gluténmentes
- 2 AP kókuszreszelék
- 1 evőkanál olaj
- víz a minimum jelzésig
Leves
- 450 g sárgarépa karikákra vágva
- 50 g vöröshagyma
- 60 g burgonya
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 db tyúkhúsleves kocka ízfokozó mentes gm
- bors ízlés szerint
- gyömbér ízlés szerint
- szerecsendió ízlés szerint
- 2 evőkanál olaj
- 1 liter "zabtejszín"
Hozzávalók
"Zabtej"
Leves
|
Elkészítés
- Alapnak készítünk egy "zabtejszínt" a Vegital növényi italkészítőben.
- A kész "tejszínt" leszűrjük, várunk míg hűl egy kicsit, majd visszaöntjük a tartályba.
- Beleadagoljuk a leves hozzávalóit.
- Pörkölt tökmaggal tálaljuk.
Megjegyzés
K. K. Erika receptje