Cseresznyés mákos joghurt

Recept nyomtatása
Cseresznyés mákos joghurt
Ízletes, krémes joghurt, ami bármilyen idény gyümölccsel elkészíthető.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Pihentetés 10 óra fermentálás
Mennyiség
l
Hozzávalók
"Tejszín" hozzávalói
"Joghurt további összetevői-a joghurt összetevőinek arányát nem szükséges átváltani
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Pihentetés 10 óra fermentálás
Mennyiség
l
Hozzávalók
"Tejszín" hozzávalói
"Joghurt további összetevői-a joghurt összetevőinek arányát nem szükséges átváltani
Elkészítés
  1. A "tejszín" hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük, majd elindítjuk a Soymilk programot.
  2. A szűrést követően 40-42 fokosra hűtjük a "joghurt" alapot, majd bele tesszük a baktérium kultúrát.
  3. Összekeverjük, majd 10 órát fermentáljuk joghurt programon a Vegital fermentáló készülékben.
  4. A "mákjoghurtot" utólag ízesíthetjük még cseresznyelekvárral vagy 1 teáskanál vaníliás cukorral és 1-2 teáskanál friss bio citrom levével. Mindkét variációval nagyon finom!
Megjegyzés

Cs.Noémi receptje-Nyári receptverseny

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek