Cseresznyés mákos joghurt
Recept nyomtatása
Ízletes, krémes joghurt, ami bármilyen idény gyümölccsel elkészíthető.
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 10 óra fermentálás
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 10 óra fermentálás
Cseresznyés mákos joghurt
Recept nyomtatása
Ízletes, krémes joghurt, ami bármilyen idény gyümölccsel elkészíthető.
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 10 óra fermentálás
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 10 óra fermentálás
Hozzávalók
“Tejszín” hozzávalói
“Joghurt további összetevői-a joghurt összetevőinek arányát nem szükséges átváltani
Mennyiség: l
Elkészítés
  1. A “tejszín” hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük, majd elindítjuk a Soymilk programot.
  2. A szűrést követően 40-42 fokosra hűtjük a “joghurt” alapot, majd bele tesszük a baktérium kultúrát.
  3. Összekeverjük, majd 10 órát fermentáljuk joghurt programon a Vegital fermentáló készülékben.
  4. A “mákjoghurtot” utólag ízesíthetjük még cseresznyelekvárral vagy 1 teáskanál vaníliás cukorral és 1-2 teáskanál friss bio citrom levével. Mindkét variációval nagyon finom!
Megjegyzés

Cs.Noémi receptje-Nyári receptverseny