Desszert ital granolából

Recept nyomtatása
Desszert ital granolából
Granolából tejhelyettesítő? Miért ne! Végülis a granola, finom magvakból, zabpehelyből és gyümölcsökből tevődik össze. Kipróbáltuk és milyen jól tettük. Egy gazdag ízvilágú, forró csokira emlékeztető, krémes desszert ital lett az eredmény. Mi csokisat használtunk, de természetesen bármelyik granolával működik a recept.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  2. Program: "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk".
  3. A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
  4. Az elkészült desszert italhoz turmixoljuk a kókuszvirágcukrot. Ha csokisabbra szeretnénk, pár kocka étcsokoládéval tehetjük gazdagabbá az ízét.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek