mák

A magas tápértékű mák értékes ásványi anyagokat, vitaminokat, fehérjét, és esszenciális zsírsavakat tartalmaz. Az ásványi anyagok közül foszfort, káliumot, magnéziumot, kalciumot, nátriumot és vasat, a vitaminok közül E-, B6-vitamint, biotint és pantoténsavat tartalmaz. Nagyon finom tejpótló ital vagy desszert-ital készíthető belőle.

https://www.vegital.hu/mak-250g

Mákos beigli desszert ital

Aki a mákos beiglit szereti, ezért az italért is rajongani fog. Édes, sűrű ital, ami ünnepi hangulatot teremt egy borongósabb hétköznapon is. Szűrleményéből isteni muffin, töltelék, torta alap készülhet.

Tovább olvasom »

Mák ital

A mákból kiváló tejhelyettesítő ital készíthető, ami igazi kalcium bomba. Önmagában is mennyei, azonban vaníliával, mézzel tovább ízesíthetjük és így egy nagyon finom desszert italt kapunk végeredményül. Egészséges, ízletes, krémes és remekül illik a kávéhoz és a kakaóhoz.

Tovább olvasom »

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső