cukor

Pisztácia “joghurt”

Recept nyomtatása Pisztácia “joghurt” Finom, krémes joghurtpótló, aminek az alapját a pisztácia adja. Diós ízjegyeivel igazán kellemes aroma jellemzi. Kiváló kiegészítője granolának, müzlinek, gabonapehelynek. Előkészítés

Tovább olvasom »

Sűrített kesutej

A kesudióból készült sűrített „tej” gazdag és krémes állagú alternatíva lehet kávéhoz, desszertekhez, süteményekhez és ízével további dimenziót ad az ételeknek és az italoknak.

Tovább olvasom »

Dalgona kávé

Egy igazi szemet gyönyörködtető ital különlegesség a kávé szerelmeseinek. Egyszerűen elkészíthető, összesen 4 hozzávalóból.
Krémes, habos csoda, ami nemcsak szép, de isteni finom is.

Tovább olvasom »

Mini kuglóf

Őszi receptversenyünkre érkezett ez a tejmentes kuglóf recept. Gyorsan elkészíthető desszert, ami az ünnepi asztalon is megállja a helyét.

Tovább olvasom »

Fermentált torma

A tavaszi időszak, főként a húsvét elengedhetetlen kiegészítő étele a torma. Kezdetben gyógynövényként termesztették, majd később vált enyhén csípős ízével a reggelik nélkülözhetetlen alapjává.

Tovább olvasom »

Kesu “kefir” jostával

Ízletes kefirhelyettesítő, melyet egy különleges gyümölccsel jostával ízesítettünk. Az egres és a ribizli keresztezéséből született ez a magas C vitamin tartalommal rendelkező bogyós gyümölcs.
A sötét színű, zöldes húsú josta nem olyan savanykás, mint a ribizli vagy az egres, az íze inkább édeskés,

Tovább olvasom »

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső