Borsó krémleves
Recept nyomtatása
Borsó krémleves
Ez a mennyei zöldborsó krémleves hidegben, de a meleg hónapokban is egyaránt jól fog esni. A zöldborsót finomsága mellett jótékony tulajdonságai is különlegessé teszik. Magas K-és B vitamin tartalommal rendelkezik, valamint igen gazdag rostokban, ami egyrészt laktat, másrészt segíti az anyagcserét.
Előkészítés 5 perc
Program idő/főzés 20 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Előkészítés 5 perc
Program idő/főzés 20 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Elkészítés
  1. 5 dl vizet felforralunk és a Vegital növényi italkészítő gépbe teszünk a fagyasztott borsóval együtt. Így pár perc alatt kiolvad a borsó.
  2. A többi hozzávalót is a gép tartályába adagoljuk, majd a Smooth Soup/Krémleves programmal készre főzzük.
  3. Tálaláskor megszórhatjuk aprított kesudióval, kenyérkockával, pirított magokkal.
Megjegyzés

Sz. Éva receptje

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek