Rózsás forró csoki
Recept nyomtatása
Ki gondolná, hogy a rózsát nem csak nézni és szagolni kellemes, hanem elfogyasztva igazi gasztronómiai csoda. Egy finom, sűrű, krémes forró csokit gazdagítottunk rózsaszirommal,
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés
25 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés
25 perc
Rózsás forró csoki
Recept nyomtatása
Ki gondolná, hogy a rózsát nem csak nézni és szagolni kellemes, hanem elfogyasztva igazi gasztronómiai csoda. Egy finom, sűrű, krémes forró csokit gazdagítottunk rózsaszirommal,
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés
25 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 10 perc
Program idő/főzés
25 perc
Hozzávalók
Alap ital
A kész italhoz keverjük
Mennyiség: l
Elkészítés
  1. Az alap ital hozzávalóit a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  2. Program: “száraz mag”, “áztatott mag”, “gabonatej”, “soymilk”.
  3. A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
  4. A még meleg italhoz adjuk a mézet és beleszórjuk a rózsaszirmokat. Kb. 10 percig állni hagyjuk, majd újra leszűrjük.
  5. Ha valaki nem szereti a rózsa ízét, természetesen elhagyható. Anélkül is nagyon ízletes, krémes csoki italt kortyolhatunk.