Előkészítés | 5 perc |
Program idő/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
l
|
Hozzávalók
- 450 g kukorica (friss főtt kukorica, vagy konzerv)
- 50 g kókuszreszelék
- 30 g rizs (vagy 1 db közepes méretű burgonya)
- 50 g vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 0,5 db bio citrom leve
- 1 evőkanál olívaolaj vagy kókuszolaj
- 3 teáskanál ételízesítő
- 2 teáskanál kurkuma
- 0,5 teáskanál cayenne bors
- só ízlés szerint
- 1 kávéskanál bors ízlés szerint
- víz a maximum jelzésig
- 1 dl növényi krém
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába öntjük.
- Elindítjuk a Krémleves/Cream soup vagy Corn Juice programot.
- A program végeztével, a kész levest átszűrjük, hogy ne maradjanak benne héj darabkák.
- A leszűrt levest visszaöntjük a tartályba, majd hozzá turmixoljuk a növényi krémet/kókusztejszínt a Fruit Juice funkcióval.
- A levest tálalhatjuk levesgyönggyel, zöldfűszerekkel, pirított magvakkal, reszelt sajttal, pattogatott kukoricával.
Megjegyzés
Vaderna Virág receptje
www.izmorzsak.blog.hu