Krémkása kölesből
Recept nyomtatása
Krémkása kölesből
A kása egy sokak által kedvelt reggeli, ami egyszerre finom és tartalmas. Ez a kölesből készült változat tökéletes elindítója lehet a napunknak. Krémes, ízletes és rostokban gazdag.
Előkészítés 5 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Előkészítés 5 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  2. Ráillesztjük a gép fejét és először a Blend vagy Fruit Juice programot indítjuk el.
  3. A turmixolás után a Smooth/Cereal/Kása gombot nyomjuk meg.
  4. A kész kását át lehet szűrni, de nem feltétlenül szükséges. Ezt rögtön a program lejárta után végezzük el.
  5. A köleskása ekkor még viszonylag folyékony, de ahogy hűl, úgy sűrűsödik.
  6. Mivel ez egy natúr változat, ízlés szerint gazdagíthatjuk darabolt friss -és/vagy aszalt gyümölcsökkel, csoki darabkákkal, mézzel, fahéjjal, olajos magvakkal.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek