Desszert ital granolából
Recept nyomtatása
Granolából tejhelyettesítő? Miért ne! Végülis a granola, finom magvakból, zabpehelyből és gyümölcsökből tevődik össze. Kipróbáltuk és milyen jól tettük. Egy gazdag ízvilágú, forró csokira emlékeztető, krémes desszert ital lett az eredmény. Mi csokisat használtunk, de természetesen bármelyik granolával működik a recept.
Mennyiség Előkészítés
0,9 l 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
0,9 l 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Desszert ital granolából
Recept nyomtatása
Granolából tejhelyettesítő? Miért ne! Végülis a granola, finom magvakból, zabpehelyből és gyümölcsökből tevődik össze. Kipróbáltuk és milyen jól tettük. Egy gazdag ízvilágú, forró csokira emlékeztető, krémes desszert ital lett az eredmény. Mi csokisat használtunk, de természetesen bármelyik granolával működik a recept.
Mennyiség Előkészítés
0,9 l 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
0,9 l 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Hozzávalók
Mennyiség: l
Elkészítés
  1. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  2. Program: “száraz mag”, “áztatott mag”, “gabonatej”, “soymilk”.
  3. A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
  4. Az elkészült desszert italhoz turmixoljuk a kókuszvirágcukrot. Ha csokisabbra szeretnénk, pár kocka étcsokoládéval tehetjük gazdagabbá az ízét.