Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
l
|
Hozzávalók
- 100 g kesudió
- 60 g blansírozott mandula
- 1 evőkanál Olajessimo
- 1 db vaníliarúd (ízlés szerint lehet kevesebb is)
- 2,5 evőkanál eritrit
- 3 evőkanál karobpor vagy kakaó
- 1 csipetnyi himalája só
- víz a maximum jelzésig
Hozzávalók
|
Elkészítés
- Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét és előbb Blend vagy Juice funkcióval összeturmixoljuk az alapanyagokat.
- Ezután indítjuk el a "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk" programot.
- A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. Az ici-pici szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
- Tipp: A kész forró csokira reszelhetünk tejmentes étcsokoládét , vagy ízlés szerint adhatunk hozzá mézet, fahéjat.
Megjegyzés
Kíváncsi vagy mivel főztük ezt az isteni forró csokit? Kattints IDE!