Vegán forró csoki
Recept nyomtatása
Vegán forró csoki
Az igazi forró csoki sűrű, krémes, kakaós, szívet-lelket melengető finomság. Megpróbáltunk egy tej-és cukor-és gluténmentes változatot megalkotni. Nekünk nagyon ízlett az eredmény.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét és előbb Blend vagy Juice funkcióval összeturmixoljuk az alapanyagokat.
  2. Ezután indítjuk el a "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk" programot.
  3. A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. Az ici-pici szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
  4. Tipp: A kész forró csokira reszelhetünk tejmentes étcsokoládét , vagy ízlés szerint adhatunk hozzá mézet, fahéjat.
Megjegyzés

Kíváncsi vagy mivel főztük ezt az isteni forró csokit?  Kattints IDE!

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek