Vegán forró csoki
Recept nyomtatása
Az igazi forró csoki sűrű, krémes, kakaós, szívet-lelket melengető finomság. Megpróbáltunk egy tej-és cukor-és gluténmentes változatot megalkotni. Nekünk nagyon ízlett az eredmény.
Mennyiség Előkészítés
1.3 l 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
1.3 l 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Vegán forró csoki
Recept nyomtatása
Az igazi forró csoki sűrű, krémes, kakaós, szívet-lelket melengető finomság. Megpróbáltunk egy tej-és cukor-és gluténmentes változatot megalkotni. Nekünk nagyon ízlett az eredmény.
Mennyiség Előkészítés
1.3 l 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
1.3 l 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Hozzávalók
Mennyiség: l
Elkészítés
  1. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét és előbb Blend vagy Juice funkcióval összeturmixoljuk az alapanyagokat.
  2. Ezután indítjuk el a “száraz mag”, “áztatott mag”, “gabonatej”, “soymilk” programot.
  3. A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. Az ici-pici szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
  4. Tipp: A kész forró csokira reszelhetünk tejmentes étcsokoládét , vagy ízlés szerint adhatunk hozzá mézet, fahéjat.
Megjegyzés

Kíváncsi vagy mivel főztük ezt az isteni forró csokit?  Kattints IDE!