Vadas mártás marhahússal
Recept nyomtatása
Vadas mártás marhahússal
Mennyei vadas mártás recept! Akár tésztához, rizshez, zöldséghez, zsemlegombóchoz tökéletes kiegészítő.
Előkészítés 15 perc
Program idő/főzés 2-3 óra
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Húsleves
Mártás
Előkészítés 15 perc
Program idő/főzés 2-3 óra
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Húsleves
Mártás
Elkészítés
  1. A leves hozzávalóiból a zöldségekkel, a hússal, fűszerekkel, húslevest főzünk, lassú tűzőn.
  2. Amikor a hús puhára főtt, leszűrjük, a húst félrerakjuk, majd szeleteljük.
  3. A mártás hozzávalóiból a zöldségeket a gép tartályába rakjuk, hozzáadjuk a babérlevelet és felöntjük a húslevessel. Kiválasztjuk a Smooth Soup funkciót majd elindítjuk.
  4. Ha lejárt a program, belekeverjük a totu krém extrát, amiben elkeverjük a konjac lisztet, a citromlét, a narancslét, az eritritet, a glicint, végül mustárral ízesítjük.
  5. Megkóstoljuk,ha szükséges, tovább ízesítjük, hogy az édes és a savanyú íz jól harmonizáljon egymással.
  6. A felszeletelt húsra ráöntjük a mártást és körettel tálaljuk.
Megjegyzés

A mennyiség a mártást jelöli a baby növényi italkészítőben.

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)

Te is készítenél ilyen finom mártást? Kattints IDE!

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek