Paszternákos karfiol püré
Recept nyomtatása
Paszternákos karfiol püré
Tökéletes helyettesítője a hagyományos krumplipürének. Igazán feldobja a menüt, egy kis különlegesség az asztalra. Érdemes kipróbálni.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A karfiolt kisebb rózsákra szedjük, a pasztinákot tisztítás után kisebb darabokra aprítjuk.
  2. A Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk, sóval ízesítjük és felöntjük a minimum jelzésig.
  3. Először Juice funkcióval összedaráltatjuk, majd elindítjuk a Smooth soup programot.
  4. Ha babának is készítjük kiveszünk a püréből és a többit ízesítjük. .
  5. Ízesítjük sóval, hozzáadjuk a ToTu krémet és összeforgatjuk . Ha túl híg lenne, adunk hozzá 1 teáskanál konjac lisztet csomómentesre keverjük.
  6. Sült csirkecombot készítettünk mellé.
Megjegyzés

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)

Te is szeretnél ilyen finom pürét főzni? Kattints IDE!

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek