Vadas mártás marhahússal
Recept nyomtatása
Mennyei vadas mártás recept! Akár tésztához, rizshez, zöldséghez, zsemlegombóchoz tökéletes kiegészítő.
Mennyiség Előkészítés
0,9 liter 15 perc
Program idő/főzés
2-3 óra
Mennyiség Előkészítés
0,9 liter 15 perc
Program idő/főzés
2-3 óra
Vadas mártás marhahússal
Recept nyomtatása
Mennyei vadas mártás recept! Akár tésztához, rizshez, zöldséghez, zsemlegombóchoz tökéletes kiegészítő.
Mennyiség Előkészítés
0,9 liter 15 perc
Program idő/főzés
2-3 óra
Mennyiség Előkészítés
0,9 liter 15 perc
Program idő/főzés
2-3 óra
Hozzávalók
Húsleves
Mártás
Mennyiség: liter
Elkészítés
  1. A leves hozzávalóiból a zöldségekkel, a hússal, fűszerekkel, húslevest főzünk, lassú tűzőn.
  2. Amikor a hús puhára főtt, leszűrjük, a húst félrerakjuk, majd szeleteljük.
  3. A mártás hozzávalóiból a zöldségeket a gép tartályába rakjuk, hozzáadjuk a babérlevelet és felöntjük a húslevessel. Kiválasztjuk a Smooth Soup funkciót majd elindítjuk.
  4. Ha lejárt a program, belekeverjük a totu krém extrát, amiben elkeverjük a konjac lisztet, a citromlét, a narancslét, az eritritet, a glicint, végül mustárral ízesítjük.
  5. Megkóstoljuk,ha szükséges, tovább ízesítjük, hogy az édes és a savanyú íz jól harmonizáljon egymással.
  6. A felszeletelt húsra ráöntjük a mártást és körettel tálaljuk.
Megjegyzés

A mennyiség a mártást jelöli a baby növényi italkészítőben.

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)

Te is készítenél ilyen finom mártást? Kattints IDE!