A leves hozzávalóiból a zöldségekkel, a hússal, fűszerekkel, húslevest főzünk, lassú tűzőn.
Amikor a hús puhára főtt, leszűrjük, a húst félrerakjuk, majd szeleteljük.
A mártás hozzávalóiból a zöldségeket a gép tartályába rakjuk, hozzáadjuk a babérlevelet és felöntjük a húslevessel. Kiválasztjuk a Smooth Soup funkciót majd elindítjuk.
Ha lejárt a program, belekeverjük a totu krém extrát, amiben elkeverjük a konjac lisztet, a citromlét, a narancslét, az eritritet, a glicint, végül mustárral ízesítjük.
Megkóstoljuk,ha szükséges, tovább ízesítjük, hogy az édes és a savanyú íz jól harmonizáljon egymással.
A felszeletelt húsra ráöntjük a mártást és körettel tálaljuk.
Megjegyzés
A mennyiség a mártást jelöli a baby növényi italkészítőben.