Előkészítés | 5 perc |
Program idő/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
l
|
Hozzávalók
- 60 g blansírozott mandula
- 36 g kókuszreszelék
- 1 evőkanál Olajessimo
- 1 csipetnyi só
- 1 evőkanál kókuszvirágcukor vagy eritrit
- 1 mokkáskanál gyömbérpor
- 1 mokkáskanál kurkuma
- 0,5 mokkáskanál őrölt kardamom
- 1 mokkáskanál őrölt fahéj (ízlés szerint lehet több is)
- 1 teáskanál levendulavirág
- víz a maximum jelzésig
- 2-3 evőkanál méz (utólag keverjük a kész italhoz)
Hozzávalók
|
Elkészítés
- Az ital hozzávalóit a méz kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
- Program: "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk".
- A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
- A szűrt, már kihűlő félben lévő italhoz turmixoljuk a mézet.