Fahéjas csokis ital zabból
Recept nyomtatása
Fahéjas csokis "tej" zabból
A kakaó, vagy csokis "tej" az egyik leggyakrabban fogyasztott ital tízóraira, vagy uzsonnára. Ebben a formában pedig abszolút egészséges és emésztőrendszer barát is. Karácsony hangulatát idéző, finom édes ital.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 35 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 35 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Az összes hozzávalót a csoki kivételével Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  2. Program: "száraz mag", "gabonatej", "soymilk"
  3. A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
  4. A csokit utólag keverjük a még meleg szűrt italhoz, majd hőálló üvegbe töltjük.
Megjegyzés

Kíváncsi vagy mivel főztük?  Kattints IDE!

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek