Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
l
|
Hozzávalók
- 100 g cékla 1 közepes méretű
- 1 fej salotta hagyma
- 1 evőkanál Paleolaj
- 1 db alma közepes méretű
- 1 db sárgarépa közepes méretű
- 2 dl húsleves alaplé vagy zöldséglé
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 teáskanál 7x NoCarb Eritrit-Stevia Édesítő
- 0,5 db bio citrom leve
- mandula ital a maximum jelzésig
- 100 g ToTu krém exra + 1 evőkanál a díszítéshez
- 4 szál petrezselyemlevél
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A céklát megmossuk, megpucoljuk, majd egy nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
- A hagymát apróra vágjuk. A megtisztított almát, és a sárgarépát is kockára vágjuk.
- Az összes hozzávalót (a totu krém kivételével) a Vegital növényi italkészítőbe tesszük és feltöltjük a 2 dl húsleves alaplével és a "mandulatejjel" a maximum jelzésig.
- Elindítjuk a vegyes ital/krémleves programot.
- Ha a program lejárt tálba öntjük, vízfürdőben kihűtjük, a ToTu krém extrával kikeverjük, majd hűtőbe tesszük, kb. 2-3 órára, míg krémes-zamatos, hűsítő krémleves lesz.
- Aprított petrezselyemlevéllel és ToTu krém extrával díszítjük.