Gombakrémleves
Recept nyomtatása
Gombakrémleves
Egy forró, sűrű tejszínes gombakrémleves - Finom, egyszerű és laktató.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Díszítéshez
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Díszítéshez
Elkészítés
  1. A gombát megtisztítjuk, szeleteljük, a szárított gombát meleg vízbe áztatjuk félre rakjuk.
  2. A vörös hagymát apróra vágjuk.
  3. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítőbe tesszük, feltöltjük az alaplével a minimum jelzésig. Hozzáadjuk a ToTu krém extrát, majd elindítjuk a vegyes ital/krémleves programot.
  4. Ha szükséges ízesítjük (sóval,borssal).
  5. Egy maréknyi gombát zsiradék nélkül lepirítunk. Tálaláskor a leves tetejére pirított gombát és apróra vágott snidlinget, petrezselyemlevelet szórunk, és ToTu krém extrával gazdagítva tálaljuk.
Megjegyzés

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek