Zabkeksz mandula ital szűrleményből
Recept nyomtatása
Zabkeksz mandula ital szűrleményből
Ropogós, csokoládés keksz, amit mandula ital szűrleményéből készítettünk. Egyéni ízlás szerint tovább alakítható.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 15 perc
Mennyiség
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 15 perc
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A szűrleményhez keverjük a zabpelyhet, zablisztet, fahéjat és a csipet sót.
  2. Megolvasztjuk magas kakaótartalmú étcsokit és hozzá adjuk a szintén olvasztott vajat, valamint a meglangyosított mézet.
  3. Jól összedolgozzuk a száraz és nedves hozzávalókat, majd a hűtőbe tesszük pihenni fél órára.
  4. 195 fokra előmelegített sütőben, légkeverés funkción, körülbelül 15 perc alatt készre sütjük. A keksz tovább gazdagítható, magvakkal, gyümölcsökkel.
Megjegyzés

Á. Rita receptje

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek