Zabkeksz mandula ital szűrleményből
Recept nyomtatása
Ropogós, csokoládés keksz, amit mandula ital szűrleményéből készítettünk. Egyéni ízlás szerint tovább alakítható.
Mennyiség Előkészítés
2 10 perc
Program idő/főzés
15 perc
Mennyiség Előkészítés
2 10 perc
Program idő/főzés
15 perc
Zabkeksz mandula ital szűrleményből
Recept nyomtatása
Ropogós, csokoládés keksz, amit mandula ital szűrleményéből készítettünk. Egyéni ízlás szerint tovább alakítható.
Mennyiség Előkészítés
2 10 perc
Program idő/főzés
15 perc
Mennyiség Előkészítés
2 10 perc
Program idő/főzés
15 perc
Hozzávalók
Mennyiség:
Elkészítés
  1. A szűrleményhez keverjük a zabpelyhet, zablisztet, fahéjat és a csipet sót.
  2. Megolvasztjuk magas kakaótartalmú étcsokit és hozzá adjuk a szintén olvasztott vajat, valamint a meglangyosított mézet.
  3. Jól összedolgozzuk a száraz és nedves hozzávalókat, majd a hűtőbe tesszük pihenni fél órára.
  4. 195 fokra előmelegített sütőben, légkeverés funkción, körülbelül 15 perc alatt készre sütjük. A keksz tovább gazdagítható, magvakkal, gyümölcsökkel.
Megjegyzés

Á. Rita receptje