Krumplisaláta “kesumajonézzel”
Recept nyomtatása
Egy finom növényi majonéz helyettesítő, ami ugyanúgy használható, mint eredeti tejfölös változata. Használható salátákhoz, de például húsokhoz, zöldségekhez is mártogatósnak.
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 8 óra
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 8 óra
Krumplisaláta “kesumajonézzel”
Recept nyomtatása
Egy finom növényi majonéz helyettesítő, ami ugyanúgy használható, mint eredeti tejfölös változata. Használható salátákhoz, de például húsokhoz, zöldségekhez is mártogatósnak.
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 8 óra
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 8 óra
Hozzávalók
“Tejszín alap”
“Majonéz”
Krumplisaláta
Mennyiség: liter
Elkészítés
  1. A “tejszín hozzávalóit a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és Porridge/Kása/Baby food programon elkészítjük.
  2. A leszűrt “tejszín alaphoz turmixoljuk Juice funkcióval a “majonéz” összetevőit.
  3. A krumplit héjában megfőzzük felszeleteljük, és a lila hagymát és főtt tojást is előkészítjük.
  4. A finom krémes “majonéz” elegyet használjuk a salátánál, amit jól felöntünk vele, és hagyjuk órákat hűlni az egészet a hűtőben.
  5. Tipp: ha valaki szereti, tehet bele savanyú uborkát is.
Megjegyzés

P.M. Anett receptje

Te is szeretnél ilyen finom kesumajonézt készíteni? Kattints IDE!