Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
liter
|
Hozzávalók
- 1 evőkanál szőlőmag olaj
- 80 g kesudió 1,5 AP
- 80 g blansírozott mandula 1,5 AP
- 15 ml vanília aroma 0,5 kis üveg
- só csipetnyi
- 2 evőkanál nádcukor opcionális
- víz a maximum jelzésig
- 3 teáskanál fahéj
- 15 ml rumaroma 0,5 kis üveg
- 1 teáskanál szerecsendió reszelve
- 1,5-2 dl vodka
Hozzávalók
|
Elkészítés
- Az összetevőket a rumaroma, szerecsendió, fahéj és vodka kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és Száraz mag/Soymilk programon készre főzzük.
- Amikor kész, hozzá adunk fél kis üveg rumaromát, ízlés szerint szerecsendiót és fahéjat. A fűszerek mennyisége ízlés függő.
- Juice programon összekeverjük. Ha lejárt a program sima és textilszűrővel is leszűrjük. A mentes verzió így el is készült.
Megjegyzés
Cs. Anita receptje
Te is szeretnél ilyen finom desszert italt főzni? Kattints IDE!