Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 5 perc |
Mennyiség |
l
|
Hozzávalók
- 350 g kígyóuborka
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 szál újhagyma
- 2 szál kapor
- 0.5 teáskanál só
- 1 teáskanál ételízesítő
- 1 csipetnyi bors
- 1 db lime leve
- 500 ml növényi "joghurt"
- 300 ml víz
- 100 g kígyóuborka a tálaláshoz
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A zöldségeket megtisztítjuk és felkockázzuk, a kaprot apróra vágjuk.
- A hozzávalókat a 100 g kígyóuborka kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
- Elindítjuk a Juice programot.
- A program végeztével az uborkalevest egy zárható tálba öntjük és hozzáadjuk a félretett, felkockázott uborkát. Összekeverjük.
- Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízesítők és az alapanyagok jól összeérjenek.