Fermentált torma
Recept nyomtatása
Fermentált torma
A tavaszi időszak, főként a húsvét elengedhetetlen kiegészítő étele a torma. Kezdetben gyógynövényként termesztették, majd később vált enyhén csípős ízével a reggelik nélkülözhetetlen alapjává.
Előkészítés 15 perc
Pihentetés 28 óra
Mennyiség
g
Hozzávalók
Felöntőlé
Előkészítés 15 perc
Pihentetés 28 óra
Mennyiség
g
Hozzávalók
Felöntőlé
Elkészítés
  1. A tormát megtisztítjuk és lereszeljük. Érdemes jól szellőző helyen végezni ezt a műveletet, mert a hagymához hasonlóan irritálhatja szemünket.
  2. A reszelt tormát a Vegital fermentáló tartályába tesszük, hozzáadjuk a sót, a karikákra szeletelt fokhagymát, majd összekeverjük.
  3. Elkészítjük a felöntőlevet és a tormához öntjük.
  4. Kimchi programon 28 órát erjesztjük. Nyomjuk be a Cooling funkciót is.
  5. Az elkészült tormához ízlés szerint adhatunk még pluszban ecetet, édesítőt.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek