Fermentált körte birsalmával
Recept nyomtatása
Gyümölcsből készült savanyúság, ami az összetevőknek köszönhetően nagyon izgalmas ízhatású.
Mennyiség Előkészítés
4 4 fő 10 perc
Program idő/főzés
28-48 óra
Mennyiség Előkészítés
4 4 fő 10 perc
Program idő/főzés
28-48 óra
Fermentált körte birsalmával
Recept nyomtatása
Gyümölcsből készült savanyúság, ami az összetevőknek köszönhetően nagyon izgalmas ízhatású.
Mennyiség Előkészítés
4 4 fő 10 perc
Program idő/főzés
28-48 óra
Mennyiség Előkészítés
4 4 fő 10 perc
Program idő/főzés
28-48 óra
Hozzávalók
Mennyiség: 4 fő
Elkészítés
  1. A hozzávalókat előkészítjük, feldaraboljuk. 1 egész kapszula zöldség erjesztő kultúrát elkeverünk körülbelül 0,5 l langyos vízben és ráöntjük a Vegital fermentáló tartályába helyezett gyümölcsökre. Fontos, hogy minden kis darabka benne legyen a folyadékban.
  2. Elindítjuk a Kimchi programot. 28 órát állítunk be és benyomjuk a Cooling funkciót is. Ha a program lejárt csatos üvegbe rakjuk és fogyasztásig hűtőben tároljuk.