Borsó krémleves
Recept nyomtatása
Ez a mennyei zöldborsó krémleves hidegben, de a meleg hónapokban is egyaránt jól fog esni. A zöldborsót finomsága mellett jótékony tulajdonságai is különlegessé teszik. Magas K-és B vitamin tartalommal rendelkezik, valamint igen gazdag rostokban, ami egyrészt laktat, másrészt segíti az anyagcserét.
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 5 perc
Program idő/főzés
20 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 5 perc
Program idő/főzés
20 perc
Borsó krémleves
Recept nyomtatása
Ez a mennyei zöldborsó krémleves hidegben, de a meleg hónapokban is egyaránt jól fog esni. A zöldborsót finomsága mellett jótékony tulajdonságai is különlegessé teszik. Magas K-és B vitamin tartalommal rendelkezik, valamint igen gazdag rostokban, ami egyrészt laktat, másrészt segíti az anyagcserét.
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 5 perc
Program idő/főzés
20 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 5 perc
Program idő/főzés
20 perc
Hozzávalók
Mennyiség: l
Elkészítés
  1. 5 dl vizet felforralunk és a Vegital növényi italkészítő gépbe teszünk a fagyasztott borsóval együtt. Így pár perc alatt kiolvad a borsó.
  2. A többi hozzávalót is a gép tartályába adagoljuk, majd a Smooth Soup/Krémleves programmal készre főzzük.
  3. Tálaláskor megszórhatjuk aprított kesudióval, kenyérkockával, pirított magokkal.
Megjegyzés

Sz. Éva receptje