Vaníliás mazsolás zab ital
Recept nyomtatása
Mennyei desszert ital, ami a zabnak köszönhetően igazán krémes. A vanília és a mazsola ünnepi hangulatot kölcsönöz neki. Hidegen és melegen egyaránt ízletes.
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 5 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 5 perc
Program idő/főzés
30 perc
Vaníliás mazsolás zab ital
Recept nyomtatása
Mennyei desszert ital, ami a zabnak köszönhetően igazán krémes. A vanília és a mazsola ünnepi hangulatot kölcsönöz neki. Hidegen és melegen egyaránt ízletes.
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 5 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 l 5 perc
Program idő/főzés
30 perc
Hozzávalók
Mennyiség: l
Elkészítés
  1. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  2. Program: “száraz mag”, “gabonatej”, “soymilk”
  3. A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.