“Tejszínes” eperleves
Recept nyomtatása
"Tejszínes" eperleves
A tavasz-nyár eleji időszak egyik közkedvelt gyümölcse az eper. Sokféleképpen felhasználható, dzsemnek, üdítőnek, süteménynek. Most egy egyszerű, de mégis nagyon ízletes krémlevest készítettünk, ami melegen és hidegen is egyaránt isteni.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 35 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 35 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A leves hozzávalóit a tejszín és pudingpor kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  2. A Corn Juice/Krémleves programon megfőzzük.
  3. 2 dl tejszínt 2 evőkanál vaníliás pudingporral csomómentesre keverünk. Majd Juice programon belekeverjük a levesbe.
Megjegyzés

B. Szilvia receptje

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek