“Tejszínes” eperleves
Recept nyomtatása
A tavasz-nyár eleji időszak egyik közkedvelt gyümölcse az eper. Sokféleképpen felhasználható, dzsemnek, üdítőnek, süteménynek. Most egy egyszerű, de mégis nagyon ízletes krémlevest készítettünk, ami melegen és hidegen is egyaránt isteni.
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
“Tejszínes” eperleves
Recept nyomtatása
A tavasz-nyár eleji időszak egyik közkedvelt gyümölcse az eper. Sokféleképpen felhasználható, dzsemnek, üdítőnek, süteménynek. Most egy egyszerű, de mégis nagyon ízletes krémlevest készítettünk, ami melegen és hidegen is egyaránt isteni.
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
Hozzávalók
Mennyiség: liter
Elkészítés
  1. A leves hozzávalóit a tejszín és pudingpor kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  2. A Corn Juice/Krémleves programon megfőzzük.
  3. 2 dl tejszínt 2 evőkanál vaníliás pudingporral csomómentesre keverünk. Majd Juice programon belekeverjük a levesbe.
Megjegyzés

B. Szilvia receptje