A levesek, - megfelelő alapanyagokból, átgondolt összetétellel elkészítve, - nagyon finom, tápláló ételek, amelyeknek külön előnye, hogy - az elfogyasztott mennyiségtől függően - a napi folyadék igényünk egy részét is fedezik.
Finom csirkeraguleves, amelyet darabos leves programmal főztünk, de természetesen krémlevesként is elkészíthető.
Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 35 perc |
Mennyiség |
liter
|
Hozzávalók
- 200 g csirkemell
- 35 g zöldség
- 70 g sárgarépa
- 160 g batáta vagy burgonya
- 70 g vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál libazsír vagy kókuszolaj
- 1 kiskanál tárkony
- bio citrom leve pár csepp
- 0,5 dl növényi "tejföl"
- 1 mokkáskanál borsikafű vagy bors
- só ízlés szerint
- 3 mokkáskanál ételízesítő sómentes
- víz a maximum jelzésig
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A hozzávalókat előkészítjük és kis 1 x 1 cm -es kockákra vágjuk.
- A Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Chunky soup programot. Ha krémlevest szeretnénk, akkor a Cream soup funkciót.