Előkészítés | 5 perc |
Program idő/főzés | 10 perc |
Mennyiség |
fő
|
Hozzávalók
- 1 adag kesudió ital szűrlemény 5-6 evőkanál
- 1-2 evőkanál evőkanál inaktív élesztőpehely
- 1 teáskanál hagymapor
- 1 teáskanál fokhagymapor
- 1 teáskanál sárgarépa granulátum (opcionális)
- himalája só ízlés szerint
- 1 evőkanál tahini
- 1-2 evőkanál ghee
- 1 evőkanál Paleolaj vagy extra szűz olívaolaj
- 1 evőkanál friss citromlé
Hozzávalók
|
Elkészítés
- Késes aprítóban az összes hozzávalót krémes állagúra turmixoljuk, ha szükséges után fűszerezzük.
- Adhatunk hozzá magvakat,zöld fűszereket,ki mit szeret.
- Tálkákba rakjuk, hűtőben tároljuk, pár napig eláll. Nagyon finom kence reggelire, vacsorára.
Megjegyzés
Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)