Rebarbaraleves


Recept nyomtatása
Rebarbaraleves
A rebarbara savanykás ízű, piros szárú zöldség, mégis inkább gyümölcsként használjuk fel desszertekhez és édes leveshez. Gazdag C-vitaminban és rostokban. Egy nagyon finom, krémes levest főztünk belőle, ami behűtve ideális választás egy melegebb napon.
Előkészítés 15 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  2. Elindítjuk a Cream Soup programot.
  3. Az elkészült levest melegen és hidegen is fogyaszthatjuk.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek