Rebarbaraleves
Recept nyomtatása
A rebarbara savanykás ízű, piros szárú zöldség, mégis inkább gyümölcsként használjuk fel desszertekhez és édes leveshez. Gazdag C-vitaminban és rostokban. Egy nagyon finom, krémes levest főztünk belőle, ami behűtve ideális választás egy melegebb napon.
Mennyiség Előkészítés
1 l 15 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
1 l 15 perc
Program idő/főzés
30 perc
Rebarbaraleves
Recept nyomtatása
A rebarbara savanykás ízű, piros szárú zöldség, mégis inkább gyümölcsként használjuk fel desszertekhez és édes leveshez. Gazdag C-vitaminban és rostokban. Egy nagyon finom, krémes levest főztünk belőle, ami behűtve ideális választás egy melegebb napon.
Mennyiség Előkészítés
1 l 15 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
1 l 15 perc
Program idő/főzés
30 perc
Hozzávalók
Mennyiség: l
Elkészítés
  1. A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  2. Elindítjuk a Cream Soup programot.
  3. Az elkészült levest melegen és hidegen is fogyaszthatjuk.