Paszternákos karfiol püré
Recept nyomtatása
Tökéletes helyettesítője a hagyományos krumplipürének. Igazán feldobja a menüt, egy kis különlegesség az asztalra. Érdemes kipróbálni.
Mennyiség Előkészítés
1,8 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
1,8 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Paszternákos karfiol püré
Recept nyomtatása
Tökéletes helyettesítője a hagyományos krumplipürének. Igazán feldobja a menüt, egy kis különlegesség az asztalra. Érdemes kipróbálni.
Mennyiség Előkészítés
1,8 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
1,8 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Hozzávalók
Mennyiség: liter
Elkészítés
  1. A karfiolt kisebb rózsákra szedjük, a pasztinákot tisztítás után kisebb darabokra aprítjuk.
  2. A Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk, sóval ízesítjük és felöntjük a minimum jelzésig.
  3. Először Juice funkcióval összedaráltatjuk, majd elindítjuk a Smooth soup programot.
  4. Ha babának is készítjük kiveszünk a püréből és a többit ízesítjük. .
  5. Ízesítjük sóval, hozzáadjuk a ToTu krémet és összeforgatjuk . Ha túl híg lenne, adunk hozzá 1 teáskanál konjac lisztet csomómentesre keverjük.
  6. Sült csirkecombot készítettünk mellé.
Megjegyzés

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)

Te is szeretnél ilyen finom pürét főzni? Kattints IDE!