Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
szelet
|
Hozzávalók
- 100 g zabpehely gluténmentes
- 100 g mag szezámmag, mandula, napraforgó, törökmogyoró, kesudió durvára vágva
- 50 g vörösáfonya aszalt aprítva
- 0,5 adag törökmogyoró ital szűrlemény kiszárítva
- 170 g méz langyos
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A száraz hozzávalókat jól elkeverjük, összedolgozzuk.
- Hozzáadjuk a langyos mézet.
- Összekeverjük,és sütőpapírral bélelt tepsi formába tesszük.
- 150 fokon kb. 20-25 perc alatt kèszre sütjük.
- Kihűlés után zárható üvegben tároljuk.
Megjegyzés
M. Xenia receptje