Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 35 perc |
Mennyiség |
l
|
Hozzávalók
- 1 evőkanál zabpehely (csapott evőkanál)
- 27 g kókuszreszelék
- 1 evőkanál szeletelt mandula (csapott evőkanál)
- 1,5 evőkanál Olajessimo
- 1,5 evőkanál eritrit
- 0,5 mokkáskanál vanília őrlemény
- 1 csipet himalája só ízlés szerint
- 2 fej levendulavirág lehet szárított is
- víz a maximum jelzésig
Hozzávalók
|
Elkészítés
- Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
- Program: "száraz mag", "gabonatej", "soymilk"
- A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk. A zab italt hőálló üvegbe töltjük.
Megjegyzés
L.Cs. Dorothy receptje