Levendulás áfonyakrémleves


Recept nyomtatása
Levendulás áfonyakrémleves
Igazi nyári krémleves, ami behűtve nagyon finom előétel, vagy desszert.
Előkészítés 20 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Előkészítés 20 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  2. Elindítjuk a Smooth Soup programot.
  3. Ha zavaróak az apró magvak, levest főzés után szűrjük le.
  4. Öntsük üvegbe és pár órára tegyük hűtőbe. Hidegen a legfinomabb.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek