Levendulás áfonyakrémleves
Recept nyomtatása
Igazi nyári krémleves, ami behűtve nagyon finom előétel, vagy desszert.
Mennyiség
Előkészítés
1,8
l
20
perc
Program idő/főzés
30
perc
Mennyiség
Előkészítés
1,8
l
20
perc
Program idő/főzés
30
perc
Levendulás áfonyakrémleves
Recept nyomtatása
Igazi nyári krémleves, ami behűtve nagyon finom előétel, vagy desszert.
Mennyiség
Előkészítés
1,8
l
20
perc
Program idő/főzés
30
perc
Mennyiség
Előkészítés
1,8
l
20
perc
Program idő/főzés
30
perc
Hozzávalók
450
g
áfonya
1
teáskanál
levendula
(opcionális)
140
g
cukor/eritrit
1
g
só
1
csipetnyi
őrölt fahéj
1
csipetnyi
őrölt szegfűszeg
15
ml
citromlé
3
dl
kesudió “tejszín”
víz a minimum-maximum jelzés közé
Mennyiség:
l
Elkészítés
A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
Elindítjuk a Smooth Soup programot.
Ha zavaróak az apró magvak, levest főzés után szűrjük le.
Öntsük üvegbe és pár órára tegyük hűtőbe. Hidegen a legfinomabb.