Levendulás áfonyakrémleves
Recept nyomtatása
Igazi nyári krémleves, ami behűtve nagyon finom előétel, vagy desszert.
Mennyiség Előkészítés
1,8 l 20 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
1,8 l 20 perc
Program idő/főzés
30 perc
Levendulás áfonyakrémleves
Recept nyomtatása
Igazi nyári krémleves, ami behűtve nagyon finom előétel, vagy desszert.
Mennyiség Előkészítés
1,8 l 20 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
1,8 l 20 perc
Program idő/főzés
30 perc
Hozzávalók
Mennyiség: l
Elkészítés
  1. A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  2. Elindítjuk a Smooth Soup programot.
  3. Ha zavaróak az apró magvak, levest főzés után szűrjük le.
  4. Öntsük üvegbe és pár órára tegyük hűtőbe. Hidegen a legfinomabb.