Kenőkrém kesudióból
Recept nyomtatása
A kesudióból készült kenőkrém garantáltan elvarázsolja az ízlelőbimbókat. A kesudió krémes és selymes textúrájának köszönhetően kellemesen olvad a szájban, miközben gazdag, diós aromáival egészíti ki a pirítóst, vagy a mellé fogyasztott zöldségeket, ropogtatnivalókat.
Mennyiség Előkészítés
2 10 perc
Program idő/főzés
10 perc
Mennyiség Előkészítés
2 10 perc
Program idő/főzés
10 perc
Kenőkrém kesudióból
Recept nyomtatása
A kesudióból készült kenőkrém garantáltan elvarázsolja az ízlelőbimbókat. A kesudió krémes és selymes textúrájának köszönhetően kellemesen olvad a szájban, miközben gazdag, diós aromáival egészíti ki a pirítóst, vagy a mellé fogyasztott zöldségeket, ropogtatnivalókat.
Mennyiség Előkészítés
2 10 perc
Program idő/főzés
10 perc
Mennyiség Előkészítés
2 10 perc
Program idő/főzés
10 perc
Hozzávalók
Mennyiség:
Elkészítés
  1. A kesudiót beáztatjuk forró vízbe 30 percre. Fél óra után leöntjük róla a vizet és a többi hozzávalóval együtt egy jó erős aprítógépbe tesszük.
  2. Addig kell turmixolni, amíg igazán krémes lesz. Amikor elkészül, akkor kicsit folyósabb állagú, de hűtőben tartva olyan, mint egy vajkrém. Szépen kenhető.
  3. A sajtos jellegét a sörélesztőpehely adja. Ha többet rakunk bele, akkor még jobban érződik.