Hokkaido tök krémleves


Recept nyomtatása
Hokkaido tök krémleves
A Hokkaidó tökből készült krémleves igazi őszi finomság, amelyet a gyömbér és a kurkuma különleges ízei tesznek még izgalmasabbá. A tök édeskés, selymes textúrája tökéletesen harmonizál a gyömbér enyhén csípős, frissítő ízével, míg a kurkuma finom fűszeressége mélységet ad az ételnek. Ez a leves nemcsak ízletes, de a kurkuma és gyömbér antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásai miatt rendkívül egészséges is. Tálaláskor egy kevés friss koriander, pirított tökmag, vagy növényi tejszínpótló tökéletes kiegészítője lehet.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  2. Elindítjuk a Smooth Soup programot.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek