Gránátalmás chia puding “kesutejszínből”
Recept nyomtatása
Igen mutatós, de egyszerű desszert, ami ünnepi fogásként, de hétköznapi desszertként is felszolgálható.
Mennyiség Előkészítés
1,8 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
1,8 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Gránátalmás chia puding “kesutejszínből”
Recept nyomtatása
Igen mutatós, de egyszerű desszert, ami ünnepi fogásként, de hétköznapi desszertként is felszolgálható.
Mennyiség Előkészítés
1,8 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
1,8 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Hozzávalók
“Tejszínhez”
Gránátalmás chia puding
Mennyiség: liter
Elkészítés
  1. Először a “tejszínt” készítjük el. Az összetevőket a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  2. Program: “kása”, “sűrítők”, “cereal”
  3. A program lejárta után a kész tejszínt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
  4. A pudingoz a “tejszínben” feloldjuk az ízesítőket és a chia magot.
  5. Ha a chia mag kicsit megduzzadt, friss gránátalmával egymásra rétegezzük őket.
Megjegyzés

Ettberger-Kersánszki Gabriella receptje