Fokhagymás cukkini krémleves
Recept nyomtatása
Fokhagymás cukkini krémleves
Sokak kedvencét, a frissítő cukkini krémlevest megbolondítottuk egy kis fokhagymával. A cukkini egy páratlan hozzávaló, mert a belőle készült leves lehet hűsítő nyári, vagy átmelegítő téli, lehet akár előétel, vagy főfogás.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Feltét
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Feltét
Elkészítés
  1. A cukkinikat alaposan megmossuk, a két végüket levágjuk. Vékonyra felkockázzuk ( kb. 1 cm kockákra ).
  2. A hagymákat megtisztítjuk.
  3. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítőbe tesszük, feltöltjük a csirke alaplével, hozzáadjuk a ToTu krém extrát és felöntjük "kesutejjel" a minimum jelzésig és elindítjuk a vegyes ital/krémleves programot.
  4. Ízesítjük fehér borssal, sóval ízlés szerint.
  5. Néhány szelet főtt tojással petrezselyemlevéllel 1 ek. ToTu krém extrával, gazdagítva tálaljuk. Feltétnek süthetünk hozzá bacon szalonnát is ízlés szerint.
  6. Hidegen, melegen is nagyon finom.
Megjegyzés

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek