Ez a diós kakaós kevert süti tökéletes módja annak, hogy a diós beigli ital szűrleményét is újrahasznosítsuk, és egy ízletes desszertet készítsünk belőle. A szűrleményben maradt gazdag diódarabok és a kakaó mély, csokoládés íze harmonikusan egészíti ki egymást, miközben a süti puha, omlós textúrája igazi kényeztetés minden falatban.
Egy csipet porcukorral meghintve tökéletes a tea- vagy kávé mellé, de magában is fantasztikus desszert!
Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
tepsi
|
Hozzávalók
- 200 g diós beigli szűrlemény
- 250 g éiszt (amennyit a tészta felvesz)
- 120 g eritrit / porcukor
- 2 db tojás
- 12 g sütőpor (1 csomag)
- 2 evőkanál kakaó
- 1 kiskanál rumaroma
- 1 dl olaj
- 2 dl diós beigli ital (vagy növényi ital)
- 50 g dió (feldarabolva)
Hozzávalók
|